Би-МЕК добитник на награда"Златна монета

  • img
  • img
  • img

Би-МЕК добитник на награда"Златна монета"

Со големо задоволство Ве информираме дека Би-МЕК доби награда- Fast developing SME (Брз развој на мало и средно претпријатие).
Наградата ни беше доделена на Свечена академија организирана
од Сојуз на стопански комори на Македонија и значи пример на компанија која во континуитет расте препознаена од своите партнери и клиенти, со квалитет и професионалност во сите сегменти од своето работење.
Превземете го целиот текст овде