За нас

 • img
 • img
 • img

Би-МЕК e овластен дистрибутер на многу светски познати и реномирани производители на медицинска опрема и предиктивни тестови.
· традиција од над 15 години

· продажба, инсталација, едукација и сервис на квалитетна медицинска опрема
· високо едуциран кадар
· авторизиран претставник за продажба и сервис за врвни брендови
· комплетно технолошки сервисен оддел за детекција, дијагностика и санација на дефекти
· квалитетна услуга во согласност со меѓународниот стандард ISO 9001:2015


Водени од идејата и потребата за подобрување на здравствените услуги во Македонија, Би-МЕК ги нуди следните услуги


Услуги

 • img

  Инсталација на медицинска апаратура во согласност со сите технички стандарди

 • img

  По инсталацијата на медицинската опрема, ние вршиме обука како и консалтинг за медицинска опрема.

 • img

  Комплетно покриен сервис во гарантен период, 24 часа на ден, 7 дена во неделата со обезбеден резервни делови и периодично системско одржувањe

 • img

  Можност за потпишување постгарантен договор за сервисирање и одржување

 • img

 

Пoкрај програмата на наведените производители, Би-МЕК Ви стои на располагање за различни проекти во согласност со специфичноста на Вашите потреби

Партнери XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX Emcools Vienna lab HVD