Новости

  • img
  • img
  • img

Би-МЕК добитник на награда"Златна монета"

Со големо задоволство Ве информираме дека Би-МЕК доби награда- Fast developing SME (Брз развој на мало и средно претпријатие).
Наградата ни беше доделена на Свечена академија организирана
од Сојуз на стопански комори на Македонија и значи пример на компанија која во континуитет расте препознаена од своите партнери и клиенти, со квалитет и професионалност во сите сегменти од своето работење.
Превземете го целиот текст овде

 

 

 

 

  • img
  • img
  • img

Би-МЕК со престижна награда за проектот “Посветени на мајчино млеко- поддршка за мајките кои дојат „

Би-МЕК ДОО, медицинска и биотехнолошка компанија е добитник на статуетка, престижна национална награда за најдобри општествено одговорни практики на македонските компании, која деветта година по ред ја организира Министерството за економија и Националното координативно тело за општествена одговорност на претпријатијата.
Проектот “Посветени на мајчино млеко-поддршка за мајките кои дојат” за кој Би-МЕК беше прво награден во категоријата “Односи на пазарот” ја одразува определбата на компанијата за унапредување и придонес кон добросостојбата на заедницата и има за цел да ја подигне свесноста за придобивките од доењето, како и да влијае за зголемување на процентот на доени бебиња.
Превземето го целиот текст овде