За нас

Контакт

Контакт форма

Контакт инфо

За повеќе информации контактирајте го нашиот стручен тим секогаш подготвен да одговори на Вашето барање.

  • ул. Јуриј Гагарин бр.31 б
  • 1000 Скопје Република Северна Македонија
  • 389 2 3296 990
  • 071 389 717

 

Контакт за продажба на медицинска опрема 076 211 122

моб. за совети на производи за поддршка при доење 075 464 060

моб. за сервисна поддршка 075 430 047